Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camping Sandaya Côte de Nacre

Saint-Aubin-Sur-Mer, Frankrijk

camping-sandaya-cote-de-nacre
Favoriet 
 
 

v.a. 185

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Camping Sandaya Côte de Nacre in Saint-Aubin-sur-Mer

Vakantie vieren in Normandië kan uitstekend op camping La Côte de Nacre. De camping is voorzien van een waterpark met wel vijf zwembaden, glijbanen, een loopbrug en is omgeven door palmbomen. Indien het weer wat te wensen over laat kan er alsnog gezwommen worden, een van de zwembaden kan namelijk overdekt worden, met een schuifdak. Er wordt op camping Côte de Nacre veel georganiseerd gedurende het seizoen. Vooral in het hoogseizoen is er veel te doen. Het aanwezige animatieteam zal de kinderen vanaf 5 jaar oud een geweldig verblijf geven en in het hoogseizoen worden er ook nog shows opgevoerd en iedere week kan er een dansje worden gedaan tijdens de disco-avond! In de wellnessruimte kunt u even helemaal tot rust komen. U kunt onder andere schoonheidsbehandelingen en massages boeken, gewoon even wat tijd voor uzelf. Uiteraard beschikken de accommodaties over een kookgelegenheid, maar u heeft vakantie en wilt natuurlijk niet iedere dag koken. In het restaurant van

Vakantie vieren in Normandië kan uitstekend op camping La Côte de Nacre. De camping is voorzien van een waterpark met wel vijf zwembaden, glijbanen, een loopbrug en is omgeven door palmbomen. Indien het weer wat te wensen over laat kan er alsnog gezwommen worden, een van de zwembaden kan namelijk overdekt worden, met een schuifdak.

Er wordt op camping Côte de Nacre veel georganiseerd gedurende het seizoen. Vooral in het hoogseizoen is er veel te doen. Het aanwezige animatieteam zal de kinderen vanaf 5 jaar oud een geweldig verblijf geven en in het hoogseizoen worden er ook nog shows opgevoerd en iedere week kan er een dansje worden gedaan tijdens de disco-avond!

In de wellnessruimte kunt u even helemaal tot rust komen. U kunt onder andere schoonheidsbehandelingen en massages boeken, gewoon even wat tijd voor uzelf. Uiteraard beschikken de accommodaties over een kookgelegenheid, maar u heeft vakantie en wilt natuurlijk niet iedere dag koken. In het restaurant van Côte de Nacre bent u van harte welkom om te komen genieten van een uitstekende maaltijd enn een lekker Frans wijntje.

De gasten van camping Côte de Nacre zijn erg te spreken over het zwemparadijs en het leuke animatieprogramma.

Camping La Cote de Nacre ligt op maar 10 minuten lopen van het strand van Saint-Aubin-sur-Mer en op 600 meter van het centrum van Saint-Aubin. Interessante bezienswaardigheden in de omgeving zijn Mont-Saint-Michel, de invasiestranden van Normandië en het havenstadje Honfleur. Het attractiepark Festyland vindt u op slechts 25 km van de camping.

Tijdens een verblijf in Normandië kunt u het natuurlijk de geschiedenis natuurlijk niet negeren. Laat u onderdompelen in de geschiedenis op 'Juno Beach', één van de beroemdste en belangrijkste invasiestranden. Bezoek er het Canadees cultureel centrum met het museum waar u alles te weten komt over de Canadese bijdrage aan D-Day en de Slag om Normandië. Deze interactieve herdenkingssite weet de hele familie te boeien!

- Caen: ca. 19 km
- Bayeux: ca. 27 km
- Omaha Beach: ca. 52 km

Met de auto:
- 1 auto per geboekte stacaravan toegestaan
- Oplaadpunt voor elektrische auto's aanwezig
Afstand vanaf Utrecht: ca. 670 km

- Alleen aansluitende zwemslip, zwemboxers, badpakken en bikini's zijn toegestaan
- Vanwege het familiaire karakter worden er geen boekingen van jongeren onder de 21 jaar geaccepteerd

Buiten de zomervakantie kan het zijn dat faciliteiten niet of in beperkte mate aanwezig of geopend zijn.


Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

6 pers.
Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

La Chapelle-aux-Filtzméen

5 pers.
Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

Gigny-sur-Saône