Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Mont Froid - 12 personen

Termignon-la-Vanoise, Frankrijk

chalet-mont-froid-12-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 365

  • 4 sterren
  • Max. 12 personen
  • Woonoppervlak: 210 m²m2

Bekijk vrije data

Chalet Mont Froid - 12 personen in Termignon-la-Vanoise

Chalet Mont Froid bevindt zich in het rustige dorpje Sollières Envers in het skigebied Val Cenis-Termignon in de Haute Maurienne-Vallei. Op 3100 meter afstand van het chalet is de stoeltjeslift van Termignon te vinden. Termignon heeft een klein eigen skigebied met overwegend blauwe en rode pistes, een kinderweide met oefenpistes en ook een skischool. Dit skigebied is aangesloten op dat van Val Cenis, waardoor je in totaal zo'n 125 km piste tot je beschikking hebt. Met je skipas mag je een dag gratis naar het naastgelegen dorp Aussois skiën.
In het dorpje Sollières Envers zijn een supermarkt en een restaurant te vinden. Het dorpscentrum van Termignon ligt op ca. 2800 meter van het chalet. Hier vind je o.a. diverse winkels, restaurants en bars.
Chalet Mont Froid is recent gerenoveerd en combineert Savoyaardse architectuur met een moderne uitstraling. In Chalet Mont Froid vind je een houtkachel, fitnessruimte, skiberging en een wasmachine. Verder beschikt het chalet over gratis Wi-Fi en parkeermogelijkheden op 100 meter van het chalet.

Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
  • huisdieren op aanvraag
  • internet via Wi-Fi
  • open haard / houtkachel
  • wasmachine
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

5 pers.
Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

Privas

Vakantiepark Domaine de Lanzac

Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

Lanzac