Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet-appartement CGH Résidence Le Lodge des Neiges - 6-8 personen

Tignes 1800, Frankrijk

chalet-appartement-cgh-residence-le-lodge-des-neiges-6-8-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 855

  • Beoordeeld met een 8.3
    (4 reviews)
  • 4 sterren
  • Max. 8 personen
  • Woonoppervlak: 95 m²m2

Bekijk vrije data

Chalet-appartement CGH Résidence Le Lodge des Neiges - 6-8 personen in Tignes 1800

CGH Résidence Le Lodge des Neiges bevindt zich vlakbij de piste en de cabinlift Boisses. Vanaf de résidence ski je zo naar de cabinelift toe en kun je het skigebied van Espace Killy met 300 kilometer aan pistes gaan ontdekken. Ook kun je terug skiën via een blauwe piste tot vlakbij de résidence. Het centrum van Tignes 1800 ligt op ongeveer 300 meter afstand en hier kun je een skischool, supermarkt, aantal (ski)winkels en restaurants vinden. Vanuit Tignes 1800 rijden er skibussen naar Tignes Le Lac.
Na een actieve dag op de piste kun je in CGH Résidence Le Lodge des Neiges heerlijk ontspannen in het binnenzwembad en de wellness met o.a. stoombad, sauna en whirlpool. Tegen betaling kun je er allerlei behandelingen ondergaan zoals massages, en speciale gezichts- en lichaamsbehandelingen.
Tevens is in alle appartementen internet aanwezig (één code per appartement) en er is een parkeergarage (tegen betaling). Broodjesservice is via de receptie te regelen en er is een skiberging.

Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • aan de piste
  • huisdieren op aanvraag
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

5 pers.
Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

Gigny-sur-Saône

Vakantiepark Residence Château de Salles

Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

Salles