Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Whistler met privé-sauna en buiten-whirlpool - 12 personen

Tignes-Les-Brévières, Frankrijk

chalet-whistler-met-prive-sauna-en-buiten-whirlpool-12-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 595

  • Beoordeeld met een 7.8
    (4 reviews)
  • 4 sterren
  • Max. 12 personen
  • Woonoppervlak: 170 m²m2

Bekijk vrije data

Chalet Whistler met privé-sauna en buiten-whirlpool - 12 personen in Tignes-Les-Brévières

Chalet Whistler met privé-sauna en buiten-whirlpool ligt in het charmante wintersportdorp Tignes-Les-Brévières, in het 300 km piste tellende skigebied Espace Killy. Het chalet is één van de 16 chalets van het chaletpark Le Belvédère, dat zich bovenin het dorp bevindt. Vanaf het chalet is het ongeveer 200 meter lopen naar een personenlift (te gebruiken van 08.30 – 18.30 uur), die beneden in het dorp uitkomt tegenover de piste en de nieuwe cabinelift Brévières. Bij de cabinelift bevindt zich ook de ESF skischool, evenals een aantal bars/restaurants met zonneterras. Verder vind je in het dorp o.a. een kleine supermarkt en een aantal (sport)winkels, op ongeveer 600 meter loopafstand van het chalet.
In chalet Whistler is het heerlijk thuiskomen na een dag op de skipiste. In het chalet kun je namelijk lekker ontspannen in de eigen sauna of whirlpool of nagenieten van de dag in de sfeervolle woonkamer met open haard. Verder is het chalet voorzien van een Wi-Fi internetverbinding, terras en balkons en hebben alle slaapkamers de luxe van een eigen badkamer!
Het chaletpark heeft een overdekte parkeergarage, waar je over twee parkeerplaatsen beschikt. Hier vind je ook een gezamenlijke skiberging met skischoenendrogers. In Tignes-Les-Brévières vind je twee grote openbare parkeerplaatsen, waar je de overige auto's kunt parkeren (tegen betaling en vooraf reserveren via https://en.tignes.net/holidays/car-parks).

Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
  • whirlpool / bubbelbad
  • internet via Wi-Fi
  • sauna (privé)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Vakantiepark Domaine de Lanzac

Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

Lanzac

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz