Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet-appartement Gypaete met buiten-whirlpool - 14 personen

Tignes, Frankrijk

chalet-appartement-gypaete-met-buiten-jacuzzi-14-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 622

  • Beoordeeld met een 8
    (2 reviews)
  • 4 sterren
  • Max. 14 personen
  • Woonoppervlak: 180 m²m2

Bekijk vrije data

Chalet-appartement Gypaete met buiten-whirlpool - 14 personen in Tignes

Chalet Gypaete is onderverdeeld in twee appartementen, een 10-persoons appartement en een 14-persoons appartement met buiten-whirlpool. Op slechts 100 meter afstand van het chalet bevinden zich de skiliften Chaudanne en Pâquis, die elk een andere richting op gaan in het 300 km piste tellende Espace Killy skigebied.
Het centrum van Tignes-Le-Lac ligt op ca. 500 meter afstand van het chalet. Je vindt hier o.a. diverse skiliften, sportwinkels met skiverhuur, de ESF skischool en verschillende restaurants en bars. Ook ligt hier het L'Espace Aquatique Le Lagon, waar je zwembaden en een spa met sauna, hammam en whirlpool vindt. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op 300 meter afstand van chalet Gypaete. Het centrum is ook bereikbaar met de skibus, die ca. elke 5 minuten op slechts 50 meter afstand van het chalet vertrekt.
Het chalet heeft een gezamenlijke entree op de begane grond, waar zich een skiberging met skischoenendroger bevindt. Beide appartementen zijn sfeervol ingericht en hebben een houtkachel, Wi-Fi en een balkon of terras. De appartementen kunnen ook samen worden gehuurd voor groepen van maximaal 24 personen. Je hebt dan het hele chalet tot je beschikking.
In Tignes parkeer je je auto in één van de openbare parkeergarages of op één van de openbare parkeerplaatsen van het dorp (tegen betaling en vooraf reserveren via https://en.tignes.net/holidays/car-parks).

Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
  • whirlpool / bubbelbad
  • internet via Wi-Fi
  • open haard / houtkachel
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 27-04-2024 t/m 04-05-2024 (7 dagen) 622,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Vakantiepark Residence Château de Salles

Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

Salles

6 pers.
Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

Les Abrets