Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Père Marie met buiten-whirlpool en sauna - 26 personen

Villaroger, Frankrijk

chalet-pere-marie-met-buiten-whirlpool-en-sauna-26-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 547

  • Beoordeeld met een 8.7
    (3 reviews)
  • 4 sterren
  • Max. 26 personen
  • Woonoppervlak: 400 m²m2

Bekijk vrije data

Chalet Père Marie met buiten-whirlpool en sauna - 26 personen in Villaroger

Met een grote groep op wintersport en na een actieve dag heerlijk willen ontspannen in een buiten-whirlpool en sauna? Dan zit je in dit 26-persoons chalet Père Marie goed! Chalet Père Marie ligt in het gemoedelijke dorp Villaroger, op ongeveer 100 meter van de piste en op 200 meter van de stoeltjeslift Le Replat. Villaroger maakt deel uit van het grote en uitdagende skigebied Les Arcs met ruim 200 kilometer aan pistes. Afhankelijk van de sneeuwcondities kun je (off-piste) terugskiën tot aan de deur! De skischool ESF is bij de stoeltjeslift Le Replat te vinden.
In het kleine dorp Villaroger, gelegen op 1.200 meter hoogte, kun je twee restaurants vinden, waarvan er eentje op 50 meter afstand van het chalet ligt. Voor meer voorzieningen kun je naar het dorp Sainte Foy op ca. 4 kilometer afstand.
Het unieke chalet Père Marie heeft een landelijke en sfeervolle uitstraling én de faciliteiten om tijdens de wintersport heerlijk te kunnen ontspannen. Geniet op het terras in de buiten-whirlpool of binnen in de sauna of bij de houtkachel. Verder heeft het chalet een balkon, terras met ligstoelen, verwarmde skiberging met skischoenendroger, wasmachine en Wi-Fi internetverbinding.
Er is parkeergelegenheid voor 6 auto's bij het chalet. Overige auto's kunnen op gratis openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving worden geparkeerd. Broodjesservice is mogelijk via de kaasboerderij op 400 meter afstand (ter plaatste te regelen).

Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
  • whirlpool / bubbelbad
  • huisdieren op aanvraag
  • internet via Wi-Fi
  • open haard / houtkachel
  • sauna (privé)
  • wasmachine
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 08-02-2025 t/m 15-02-2025 (7 dagen) 714,- Boek
Van 22-03-2025 t/m 29-03-2025 (7 dagen) 564,- Boek
Van 29-03-2025 t/m 05-04-2025 (7 dagen) 547,- Boek
Van 05-04-2025 t/m 12-04-2025 (7 dagen) 575,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

6 pers.
Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

Les Menuires

Vakantiepark Residence Château de Salles

Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

Salles