Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Village des Cigales

Mauroux, Frankrijk

vakantiepark-village-des-cigales
Favoriet 
 
 

v.a. 171

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiepark Village des Cigales in Mauroux

Village des Cigales is een familiepark met 26 vakantiehuizen die verspreid over het park liggen. Een familiair en sfeervol park met veel faciliteiten in de Zuid-Franse zon. Drie zwembaden zorgen ervoor dat de kinderen zich van 's ochtends vroeg tot 's avonds vermaken. U geniet van een lokaal wijntje met een stokbroodje, steekt de barbecue aan of leest een goed boek in de schaduw rondom uw vakantiewoning. De vakantiehuizen zijn gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Village des Cigales heeft een zeer goede klantenwaardering. U bent op het Franse platteland met glooiende heuvels, groene velden en plattelandsdorpjes. Maak wandelingen of een fietstocht in de omgeving en bezoek ook eens een wat grotere stad, vestingdorpjes of een kasteel. Er is veel in de omgeving te zien en te doen voor een afwisselende vakantie.

Village des Cigales is een familiepark met 26 vakantiehuizen die verspreid over het park liggen. Een familiair en sfeervol park met veel faciliteiten in de Zuid-Franse zon. Drie zwembaden zorgen ervoor dat de kinderen zich van 's ochtends vroeg tot 's avonds vermaken. U geniet van een lokaal wijntje met een stokbroodje, steekt de barbecue aan of leest een goed boek in de schaduw rondom uw vakantiewoning. De vakantiehuizen zijn gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Village des Cigales heeft een zeer goede klantenwaardering.

U bent op het Franse platteland met glooiende heuvels, groene velden en plattelandsdorpjes. Maak wandelingen of een fietstocht in de omgeving en bezoek ook eens een wat grotere stad, vestingdorpjes of een kasteel. Er is veel in de omgeving te zien en te doen voor een afwisselende vakantie.

Mauroux ligt in het departement Lot in de streek Midi-Pyrénées. De rivier de Lot speelt hier een belangrijke rol. Glooiende heuvels met wijngaarden, uitgestrekte bossen, kronkelende rivieren en toeristische dorpjes wisselen elkaar af. De zon schijnt volop en de temperaturen zijn aangenaam. Huur een bootje over de rivier, maak een wandeling of een fijne fietstocht.

In de omgeving liggen her en der wat overblijfselen uit het verleden. Wilt u een grotere stad bezoeken, dan kunt u naar Cahors met zijn middeleeuwse brug en het vestingdorpje Pujols le Haut, boven Villeneuve-sur-Lot. Het Château de Bonaguil is een prachtig kasteel in het grensgebied van Quercy en de Perigord. De Dordogne is een paradijs voor outdoor activiteiten: wandelen, fietsen, klimmen, kanovaren, paardrijden en golfen. Bij de receptie kan men u helpen.

Afstand vanaf Utrecht: ca. 1080 km

Afstanden vanaf Village des Cigales in Mauroux:
- Centrum Mauroux: ca. 3 km
- Chateau Bonaguil: ca. 16 km
- Pujols le Haut: ca. 40 km
- Cahors: ca. 45 km
- Sarlat: ca. 70 km

- Huisdieren niet toegestaan


Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Vakantiepark Domaine de Lanzac

Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

Lanzac

Vakantiepark Residence Château de Salles

Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

Salles